Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

NVMA organiseert EPD-congres en busreis naar België

Annelies Vermeulen
De NVMA Vereniging voor Zorgadministratie en Informatie organiseert op 26 mei het 16e EPD-zorgICT congres. Ook organiseert de NVMA een tweedaagse busreis naar het universiteitsziekenhuis Gent en de Scanfabriek in Zaventem in België.
NVMA organiseert EPD-congres en busreis naar België

Op het EPD-congres is veel ruimte voor praktijkverhalen over het EPD, zorgorganisaties krijgen informatie over welke vragen gesteld moeten worden aan EPD-leveranciers, en hoe organisaties telezorg kunnen gebruiken.

Busreis

De busreis is bedoeld voor iedereen die te maken heeft en krijgt met praktische toepassingen van automatisering rondom het zorgproces. Er is onder meer een rondleiding in het in het Universiteitsziekenhuis Gent waar gebruik wordt gemaakt van moderne technologie. Ook vindt er een presentatie over het digitaliseringproces in de scanfabriek in Zaventem plaats en is er een rondleiding door de fabriek. Meer informatie op de website van de NVMA. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Belgisch EPD weer stap dichterbij

Patiënten en professionals werken aan EPD-wiki

CBP: Nictiz kan niet verantwoordelijk zijn voor EPD

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.