Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

NZa tevreden over ambulancesector

UTRECHT - De FIOD-ECD heeft in opdracht de van de Nederlandse Zorgautoriteit in oprichting de ambulancesector onderzocht. Uit dit onderzoek blijkt dat de sector zich over het algemeen netjes aan de regels houdt, aldus de Nza.
NZa tevreden over ambulancesector

Onderzocht is of de vergunninghouders in de sector de juiste tarieven in rekening brengen en of de administratie op orde is. In de tarieven die in rekening worden gebracht zijn geen afwijkingen aangetroffen en tariefswijzingen worden tijdig in de administratie verwerkt. In een enkel geval is een onjuiste kwalificatie van een rit aangetroffen, het gaat echter om kleine verschillen.

Kilometeradministratie

De kilometeradministratie is niet feilloos, maar de verschillen zijn dusdanig klein dat de NZa (i.o.) geen reden ziet tot ingrijpen. De NZa is tevreden over de uitkomst en ziet vooralsnog geen aanleiding om de regels aan te passen of andere actie te ondernemen. (ANP)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.