Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Oomen doneert jaarsalaris aan Voedselbank

Mark van Dorresteijn
Chris Oomen, directeur van zorgverzekeraar DSW, heeft zijn jaarsalaris van 125.000 euro geschonken aan de Voedselbank. Normaal gesproken verdeelt hij ieder jaar zijn jaarsalaris onder zijn werknemers.
Oomen doneert jaarsalaris aan Voedselbank

Dit jaar gaat het bedrag naar voedselbanken in de regio’s waar zijn bedrijf het meest actief is: Delft, het Westland, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Een noodzakelijk doel, volgens Oomen in het AD. ‘Ik zie de groeiende armoede. In de feestmaand ontberen veel mensen de gezelligheid die bij deze dagen hoort. Het is schrijnend dat deze groep in ons land groeiende is.’

Oomen

Oomen komt overigens niets tekort, meldt de krant. ‘Hij is multimiljonair, rijdt in een Maserati en drinkt wijnen van de exclusiefste chateaus. Met DSW sponsort hij voetbalclub Excelsior.’ In het uitgebreide interview legt hij uit hoe zijn carrière is verlopen en hoe hij denkt over de huidige zorgverzekeringsmarkt.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.