Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oprichter EPDmeter naar Careweb

De maker van de EPDmeter, Jorrit Spee, start als product manager bij Careweb. Dat meldt de softwareleverancier vandaag.
contract300.jpeg

Jorrit Spee heeft bijna tien jaar ervaring met het ondersteunen van middelgrote tot grote zorgorganisaties bij informatievraagstukken, voornamelijk op het gebied van elektronische patiëntendossiers (epd’s). Begin 2015 lanceerde hij het platform EPDmeter waarop zorgprofessionals hun epd-systeem kunnen beoordelen. Eind 2015 presenteerde hij op het Medisch Informatica Congres samen met het hoofd IT van GGZ Friesland zijn visie op de toekomst van het ggz-epd.

GGZ Friesland
Medio 2016 is Spee bij Careweb betrokken geraakt als projectmanager van de implementatie van Careweb bij GGZ Friesland. Daardoor heeft Spee uitgebreid kennis gemaakt met het team en heeft hij zich verder verdiept in de oplossingen van Careweb. Spee zegt: ‘Op basis van mijn kennis en ervaring is mijn mening dat Careweb goed past bij wat een ggz-epd zou moeten zijn. De focus en de software van Careweb passen goed bij de ontwikkelingen die nodig zijn om organisaties langdurig te ondersteunen. Ik help Careweb graag met het verder optimaliseren van hun software en dienstverlening  om zo een nieuwe fase voor het bedrijf in te luiden. Ik voel me er op mijn plek.’

Dossier Epd/ZIS
Het elektronisch patiëntendossier staat vol waardevolle informatie over de patiënt. Zorgverleners zijn hierdoor snel op de hoogte over de status van patiënten. Ook worden er steeds meer intelligente toepassingen bedacht die gebruik maken van deze informatie. Nauwverwant aan het epd is het ZIS ofwel ziekenhuisinformatiesysteem. Het ZIS draait om de organisatorische, financiële of logistieke aspecten van de praktijk, de behandelingen en het beheer van de patiënten(stroom).

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.