Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Paul van der Wijk stapt over naar Koninklijke Kentalis

Sarah Berends
Paul van der Wijk is per 1 september 2014 benoemd tot lid van de raad van bestuur bij Koninklijke Kentalis. Hij is momenteel lid van de raad van bestuur van het Martini Ziekenhuis.
Paul van der Wijk stapt over naar Koninklijke Kentalis

Na vijf jaar Martini gaat Paul van der Wijk een nieuwe uitdaging aan in het Brabantse Sint-Michielsgestel. Bij Koninklijke Kentalis krijgt hij als bestuurder onder meer zorg en bedrijfsvoering in portefeuille. Van der Wijk legt uit: ‘Ik heb met veel plezier en gedrevenheid in het Martini gewerkt en de gezondheidszorg boeit me enorm. Daarom blijf ik ook op dat pad. Kentalis is een prachtige organisatie die zich richt op zorg, onderwijs en onderzoek voor doven, slechthorenden en mensen met complexe communicatieproblematiek, waaronder autisme. Bovendien staat de organisatie voor een aantal grote uitdagingen, zoals de integratie van zorg en onderwijs en natuurlijk vraagstukken op gebied van bedrijfsvoering en financiën.’

Portefeuille

Van der Wijk trad vanuit een bestuursfunctie bij de Ommelander Ziekenhuis Groep in 2009 in dienst bij het Martini Ziekenhuis. Hij kreeg onder meer financiën, ICT en het Facilitair Bedrijf in portefeuille, met daarnaast binnen de zorg een groot aantal Resultaat Verantwoordelijke Eenheden.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.