Personeel Vanboeijen wil schoon schip maken

Nu ook het managementteam van Zorggroep Vanboeijen is opgestapt, maken medewerkers zich ernstig zorgen om de ontwikkelingen in het bedrijf. Ze willen dat er flink wordt opgeruimd in de raad van toezicht en raad van bestuur, zo bleek op een bijeenkomst met de vakbonden FNV en CNV.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Bozemensen400.jpg
Fotolia

Op de bijeenkomst van de vakbonden, waar gisteravond ruim 350 medewerkers op af kwamen, werd duidelijk dat het hele managementteam van Vanboeijen opstapt. Nog meer reden voor de medewerkers om zich zorgen te maken, volgens Riek van Kampen van FNV. ‘Er is op dit moment sprake van een angstcultuur onder het personeel en wantrouwen tegenover het bestuur. Het managementteam stapt op, er zit een interim-bestuurder die soms ook toezichthouder is en de medewerkers zitten eigenlijk al een jaar zonder echte bestuurder. De raad van bestuur en raad van toezicht houden elkaar toch een beetje de hand boven het hoofd. Medewerkers

0
70

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.