Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Peter de Zwart verruilt Elisabeth TweeSteden voor AT Osborne

Peter de Zwart (57) maakt per half februari 2016 deel uit van de directie van AT Osborne als directeur Gezondheidszorg.
Peter de Zwart verruilt Elisabeth TweeSteden voor AT Osborne

Met het aantrekken van Peter de Zwart als directeur Gezondheidszorg geeft AT Osborne verder vorm aan haar nationale en internationale groeiambities in de zorgsector. Peter werkte eerder als behandelend arts, manager in de farmacie en partner bij een organisatieadviesbureau in de gezondheidszorg. De afgelopen jaren was hij lid van de Raad van Bestuur van het Elisabeth TweeSteden ziekenhuis. In deze functie was hij mede verantwoordelijk voor de strategische heroriëntatie van beide ziekenhuizen, inclusief de vertaling van deze Regiovisie naar een fundamenteel andere organisatie van de ziekenhuiszorg in Midden Brabant. In lijn daarmee gaf hij richting aan het (brede) proces van fusie tot het Elisabeth TweeSteden ziekenhuis.

Wim Demmers, Algemeen Directeur AT Osborne: ‘We zijn erg blij met de aanstelling van Peter. In zijn functie als directeur gaat hij, samen met een team van ervaren consultants, invulling geven aan ons strategische speerpunt om de bestaande dienstverlening op het gebied van huisvesting- en vastgoed in de gezondheidszorg uit te breiden met dienstverlening op gebied van bestuurlijke en bedrijfskundige transitievraagstukken.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.