Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Petra van Dam voorzitter bij Amsta

Petra van Dam start per 13 januari 2014 als voorzitter bij Amsta. Zij zal samen met medebestuurder Relinde Weil de raad van bestuur van Amsta vormen.
Petra van Dam voorzitter bij Amsta
Foto: Petra van Dam

Petra van Dam studeerde bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en startte haar carrière als docent gezondheidskunde. Vervolgens werkte zij bij verschillende zorgverzekeraars. Van 2001 tot 2007 was zij bestuurder bij Jellinek. Sinds de oprichting van ggz-instelling Arkin in Amsterdam in 2008 bekleedde zij er de rol van bestuurder. Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren diverse nevenfuncties vervuld, waaronder voorzitter raad van toezicht Eckmunde, commissaris Beweging 3.0, en lid van de commissie preventie psychische aandoeningen ZONMw.

 

Toezicht

De raad van toezicht van Amsta is verheugd met de aanstelling. Ze heeft er het volste vertrouwen in dat Petra van Dam door haar ruime ervaring als bestuurder in de zorg en haar brede netwerk een goede bijdrage kan leveren aan de realisatie van de ambities van Amsta.

 

Amsta

Amsta biedt persoonlijke ondersteuning, wonen, zorg en welzijn aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Amsterdam. Amsta heeft ruim 30 locaties en biedt ondersteuning aan ruim 2.400 cliënten.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.