Philadelphia Zorg schrapt 900 banen

Gehandicaptenzorgorganisatie Philadelphia Zorg schrapt 900 banen in de komende twee jaren. Gedwongen ontslagen kunnen daarbij niet worden uitgesloten. Ook zullen een onbekend aantal locaties gesloten worden.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Philadelphia Zorg schrapt 900 banen

Het bestuur van Philadelphia voert een reorganisatie door waarin het aantal en de complexiteit van de ondersteunende processen sterk moet reduceren. Als gevolg daarvan zal de overhead op het hoofdkantoor en andere kantoren significant verminderen. Ook relatief veel activiteiten van het cluster Werk & Begeleiding en de structureel verlieslatende locaties en activiteiten van de andere clusters zullen worden gesloten.

Nieuwe dienstverlening

Bestuursvoorzitter Greet Prins zegt in een interview op Zorgvisie.nl: ‘Naast ingrijpen in de kosten moeten we tegelijk investeren in de opbouw van onze nieuwe dienstverlening. Dat betekent: in de professionaliteit van medewerkers, de inzet van steeds meer vrijwilligers

0
55

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.