Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Philips sluit partnerschappen in Midden-Oosten

Mark van Dorresteijn
De medische tak van Philips heeft afgelopen weekend twee nieuwe partnerschappen gesloten in het Midden-Oosten. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.
Philips sluit partnerschappen in Midden-Oosten

Het technologieconcern maakte gisteren een partnerschap bekend met het Burjeel-ziekenhuis in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Het ziekenhuis telt 196 bedden. Philips mag een groot aantal medische apparaten en oplossingen leveren en onderhouden.

Samenwerking met Al Faisaliah

Zaterdag maakte Philips bekend een samenwerking te zijn aangegaan met Al Faisaliah Medical Systems in Saoedi-Arabië. Hiermee willen de twee bedrijven het portfolio van Philips Healthcare combineren met de kennis van de markt die Al Faisaliah heeft. Beiden krijgen een aandeel van 50 procent in de joint venture, die nog moet worden goedgekeurd door de lokale overheid. Naar verwachting zal de samenwerking in de eerste helft van 2013 definitief zijn.

Saoedi-Arabië

De Saoedische gezondheidsmarkt zal tussen 2013 en 2017 naar schatting groeien met 8 procent per jaar, dankzij overheidsinvesteringen in de gezondheidssector, zo meldt Philips. (ANP – Foto: ANP)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.