Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Reflectum en VitalHealth gaan samenwerken

Mario Gibbels
Reflectum en softwarebedrijf VitalHealth gaan een strategische samenwerking aan.
Reflectum en VitalHealth gaan samenwerken

Reflectum zal VitalHealth QuestManager inzetten voor Routine Outcome Monitoring (ROM) en Cliënt Directed Outcome Informedwerken (CDOI). Questmanager is een flexibel product voor ROM, CDOI, diagnostiek en het meten van cliënttevredenheid.

Implementatie

Reflectum is expert op het gebied van de praktische implementatiemethodologieën van Scott Miller (US) en John Mellor Clark (UK). Onderzoek van Miller heeft uitgewezen dat de door de cliënt ervaren relatie met de behandelaar van invloed is op de effectiviteit van de behandeling. Hij ontwikkelde hiervoor de methode CDOI. Reflectum neemt een ‘krachtige positie in’ met ROM en CDOI in de ggz-markt.

Eerste gezamenlijk opdracht

De twee bedrijven hebben als eerste gezamenlijke opdracht in 2011 de realisatie van het ROM-portal van de Nederlandse Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (NVVP) binnengehaald.

‘ROM belangrijk thema’

Reflectum zal gebruikmaken van de productnaam ‘Questmanager’ en samen met VitalHealth de markt gaan bedienen. De doelstelling van de samenwerking is klanten zo breed mogelijk ondersteunen bij de implementatie van ROM, waarbij de gezamenlijke expertise bij de juiste klanten ingezet kan worden.

Laurens van der Tang, CEO, VitalHealth: “In de afgelopen tijd heeft ROM bewezen een belangrijk thema te zijn in de breedte van de ggz-sector, van eerstelijnspraktijken tot grote ggz-instellingen. Daar spelen wij graag op in middels deze samenwerking.”

Bron: VitalHealth en Reflectum

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.