Reinier en Haga willen LangeLand

Het Haga Ziekenhuis in Den Haag en de Reinier de Graaf Groep uit Delft willen het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer overnemen. De gesprekken met de Stichting Reinier Haga Groep zijn in een ver gevorderd stadium, melden diverse bronnen aan Zorgvisie.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reinier en Haga willen LangeLand
Foto: ANP - Lex van Lieshout

Het bestuur van de Stichting Reinier Haga Groep wil nog geen uitspraken doen over de nieuwe zet. De partijen willen begin april naar buiten treden met de details van hun overnameplan. Met een overname van het ziekenhuis in Zoetermeer zou de stichting zijn adherentiegebied uitbreiden. Over de financiering, de positie van de medisch specialisten en de continuering van de spoedeisende hulp in Zoetermeer is nog niets bekend.

Lange adem

Inmiddels verkeert het LangeLand al geruime tijd in een onzekere situatie. Die begint medio 2011 als het bestuur naar buiten treedt over de financiële problemen. Uit interne documenten komt naar voren

0
31

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.