Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

René Paas voorzitter raad van toezicht AxionContinu

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
René Paas is vanaf 1 juli 2013 de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van AxionContinu.
René Paas voorzitter raad van toezicht AxionContinu

 

 

Paas (46) is in het dagelijks leven voorzitter van Divosa, de vereniging van directeuren van gemeentelijke sociale diensten. Tot 2009 was hij voorzitter van het CNV en daarvoor wethouder in Groningen, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor zorg en volksgezondheid. Hij volgt Jos Timmermans op, die een groot aantal jaren voorzitter was.

AxionContinu

Met René Paas benoemt de Raad van Toezicht van AxionContinu een ervaren toezichthouder die al lang betrokken is bij de ontwikkelingen in de zorg. Hij is voorzitter van het Zorg Innovatie Forum en toezichthouder bij de Hersenstichting, het Fonds voor de Cultuurparticipatie, ROC Friese Poort en Thuiszorg Rotterdam. Paas is getrouwd en woont met zijn gezin in Utrecht. AxionContinu is één van de grootste zorgorganisaties voor ouderen in de regio Utrecht. AxionContinu heeft zeventien locaties in Utrecht, IJsselstein en Lopik.

 

 

 

1 REACTIE

  1. Nou hij neemt meer hooi op zijn vork dan hij aankan. Zo is hij ook lid van de Rvt van Thuiszorg Rotterdam. Helaas is hij nooit aanwezig op belangrijke bijeenkomsten. Vooral de laatste tijd met overname perikelen toch erg belangrijk.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.