Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Reos benoemt drie nieuwe toezichthouders

Mark van Dorresteijn
Patrick Jeurissen, Jeroen van der Meer en Robert Verheij treden per 1 september toe tot de raad van toezicht van Reos. Met ingang van 1 mei 2015 trad Rob Hartings al aan als voorzitter van de raad van toezicht.
Patrick Jeurissen
Patrick Jeurissen

De nieuwe leden vervangen Ron Hendriks en Frits Slootweg die vertrekken wegens het verstrijken van de maximale termijn.

Patrick Jeurissen

Jeurissen werkt bij het ministerie van VWS waar hij zich bezig houdt met de strategie ten aanzien van het stelsel van zorg. Tevens werkt hij bij het Universitair Medisch Centrum St. Radboud waar hij hoofd is bij Celsus, Academie voor betaalbare zorg. Hij is een veelgevraagd spreker over deze onderwerpen.

Jeroen van der Meer

Van der Meer is oprichter van en partner bij ProControl, een bureau die projectorganisaties van gerenommeerde opdrachtgevers adviseert en begeleidt. Daarvoor werkte hij bij Twynstra Gudde als consultant. Daarnaast is Van der Meer voorzitter raad van toezicht van Groot Hoogwaak. In de raad van toezicht van Reos zal Jeroen extra aandacht geven aan de financiën.

Robert Verheij

Verheij is programmaleider bij ‘NIVEL Zorgregistraties eerste lijn’ bij NIVEL. Hij leidt in opdracht van het ministerie van VWS een programma voor het opzetten van een omvangrijke gegevensinfrastructuur om de eerste lijn van cijfers te voorzien over ontwikkelingen in zorggebruik, kwaliteit van zorg en de volksgezondheid. Hij publiceert regelmatig over uiteenlopende onderwerpen binnen de eerstelijnszorg.

Rob Hartings

Hartings: ‘Reos staat voor een uitdagende opgave in het sterk veranderende zorgveld. De raad van toezicht heeft de ambitie om een stevig klankbord te zijn voor de directeur-bestuurder, naast de statutaire bevoegdheden. Met deze samenstelling van de raad van toezicht vormen we een sterk team. De combinatie van passie voor de zorg, een netwerk en kennis van zaken moet bijdragen aan een goede koers voor Reos.’

Reos

Reos is een organisatieadviesbureau voor eerstelijnszorgprofessionals en hun samenwerkingspartners. De missie is om bij te dragen aan betere en efficiëntere zorg voor patiënten. Door het geven van advies over en het begeleiden bij samenwerking, ketenafspraken en kwaliteitsverbetering werkt Reos dagelijks aan de versterking van de eerstelijnszorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.