Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Revalidatiecentrum start met specialistisch epd

Cicero Revalidatie en Herstelzorg is gestart met VIR online: een specialistisch revalidatie-epd. Naast dossiervoering biedt dit epd digitale oplossingen voor bijvoorbeeld de planning van behandelingen en de facturatie aan de zorgverzekeraar.
Fotolia

Na een korte implementatieperiode van tien weken gingen zo’n honderd verpleegkundigen, verzorgenden, planners en behandelaren van Cicero Revalidatie en Herstelzorg vorige week aan de slag met VIR online. Marion de Ruyter, manager Cicero Revalidatie en Herstelzorg zegt: ‘Alleen informatie die relevant is voor het revalidatieproces wordt vastgelegd, waardoor de efficiency optimaal is. De mogelijkheid om de behandelingen van de cliënten via VIR online centraal te plannen zorgt voor een efficiëntere inzet van de behandelaren, een helder overzicht van declarabele uren en een overzichtelijke agenda voor de revalidant, waardoor deze zijn programma van die dag tijdig kan inzien.’

Dossier EPD/ZIS
Het elektronisch patiëntendossier staat vol waardevolle informatie over de patiënt. Zorgverleners zijn hierdoor snel op de hoogte over de status van patiënten. Ook worden er steeds meer intelligente toepassingen bedacht die gebruikmaken van deze informatie.
Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.