Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Revant kiest voor HiX Online

Revant medisch specialistische revalidatie heeft gekozen voor HiX Online via dienstverlener ICTZ. HiX Online is een platform waarop Revant kan werken met het EPD, zonder daar zelf de infrastructuur voor in te richten en te beheren. In maart 2017 wordt het EPD bij Revant gelanceerd en gaan behandelaren en artsen van Revant werken met het EPD van ChipSoft via HiX Online.
Akkoord-iStock-400.jpeg

HiX Online omvat alles wat nodig is om het HiX op te kunnen starten, goed te laten functioneren en up-to-date te houden. Op dit platform wordt expertise en ervaring van ICTZ gebundeld. ICTZ ontzorgt Revant daarmee volledig op technisch EPD-gebied, terwijl het revalidatiecentrum zelf de regie behoudt. Bovendien kan Revant vertrouwen op optimale beschikbaarheid en performance van HiX.

HiX Online
Sandra Nolten, Informatiemanager bij Revant: ‘HiX Online past bij onze strategie om bedrijfskritische systemen onder te brengen bij een leverancier die ons volledig ontzorgt en daarbij transparant is in haar dienstverlening en kosten. In ICTZ hebben we een partner gevonden die ons kan ondersteunen in hosting en het technisch applicatiebeheer van HiX en het Zorgportaal. Hierdoor kunnen wij ons focussen op het leveren van goede zorg voor onze revalidanten.’

ChipSoft
Het platform voldoet volledig aan de eisen van ChipSoft en het National Cyber Security Center (NCSC). Via het HiX Online platform gaat Revant ook werken met het Zorgportaal. Sandra: ‘Het is essentieel dat zowel revalidanten als collega’s altijd kunnen beschikken over de juiste en meest actuele informatie.’

Revalidatiezorg
Revant medisch specialistische revalidatie biedt revalidatiezorg in West-Brabant en Zeeland. Elk jaar helpen zij zo’n 9.000 volwassenen en kinderen hun zelfstandigheid te herwinnen. Zowel klinisch als poliklinisch en vanuit verschillende locaties in Breda, Goes en Terneuzen.

EZIS
ICTZ is een toonaangevende ICT dienstverlener in de gezondheidszorg en staat voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. De specialisatie van ICTZ is de kennis op het gebied van het Elektronisch Zorg Informatie Systeem van ChipSoft (EZIS/HiX).

Dossier E-Health
E-health is het gebruik van technologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid en de gezondheidszorg. Patiënten en cliënten zijn dankzij e-health in staat om regie te nemen over hun gezondheid. Zelfmanagement staat bij zorginstellingen hoog op de agenda. Berichten in het dossier gaan bijvoorbeeld over implementatie en bekostiging, videocontact met thuiszorgmedewerkers, telemonitoring van patiënten met chronische aandoeningen, preventie met behulp van technologie maar ook hoe zorgpersoneel werkt met e-health.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.