Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Roland Koopman nieuwe voorzitter staf Bernhoven

Dermatoloog Roland Koopman is vanaf 1 januari 2013 voorzitter van de Vereniging Medische Staf van Bernhoven. Koopman nam de voorzittershamer over van anesthesioloog Marcel Schenkels.
Roland Koopman nieuwe voorzitter staf Bernhoven
Foto: Bernhoven

Ongeveer 150 specialisten zijn lid van de medische staf van Bernhoven. Koopman heeft zin in het voorzitterschap: ‘Ik zie het als een gemeenschap van 150 dokters waar gewerkt, nagedacht en gehandeld moet worden. Wij vervullen allemaal taken ten dienste van die gemeenschap en daarmee ben je ook onderdeel van een team. Als team proberen we samen onze doelen te formuleren en te bereiken.’

Marcel Schenkels
Schenkels was drie jaar voorzitter. Een van de belangrijkste veranderingen tijdens die periode noemt hij de organisatiewijziging naar Resultaat Verantwoordelijke Eenheden (RVE). In deze nieuwe structuur heeft elke RVE een eigen medisch specialist die verantwoordelijk is voor zijn of haar afdeling. Deze medisch leiders worden ondersteund door een manager bedrijfsvoering.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.