Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ruurd Roorda nieuwe voorzitter Tergooiziekenhuizen

Annelies Vermeulen
Ruurd Roorda wordt de voorzitter van de raad van bestuur van de Tergooiziekenhuizen. Hij volgt interim-voorzitter Leo Schoots op.
Ruurd Roorda nieuwe voorzitter Tergooiziekenhuizen

Na de aanstelling van Roorda wordt nog een lid van de raad van bestuur worden aangetrokken. Roorda kijkt uit naar zijn nieuwe functie. “Tergooiziekenhuizen staat een dynamische periode te wachten met de ontwikkeling van Tergooi Blaricum en de bouw van een nieuw ziekenhuis in Hilversum. In deze fase kunnen we meer dan ooit het verschil gaan maken voor onze patiënten en bezoekers.”

Roorda

Roorda was de afgelopen zes jaar voorzitter van de raad van bestuur van de Sint Anna Zorggroep in Geldrop en is onder andere bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Daarvoor werkte hij sinds 1984 als kinderarts bij onder andere de Isala klinieken in Zwolle, waar hij in 2004 medisch directeur/hoofd medisch opleidingsbeleid werd van de Isala Academie. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Bestuurder Tergooiziekenhuizen vertrekt

Tergooiziekenhuizen ontmantelt locatie Blaricum

Leo Schoots nieuwe voorzitter Tergooiziekenhuizen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.