Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Schippers wil medisch beroepsgeheim aanpassen

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Minister Schippers van VWS wil het medisch beroepsgeheim aanpassen om zorgfraude beter te kunnen bestrijden. Ze vindt de wetgeving op dit gebied onvoldoende duidelijkheid bieden.
Schippers wil medisch beroepsgeheim aanpassen
Foto: Foto: VWS
Premium

Schippers: ‘Het is onacceptabel dat

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Wat een ….EUFEMISME…… Deze ministeriele politieke passant bepleit gewoon …………OPHEFFEN ….van de medische GEHEIMHOUDING. NEVER , NOOIT, mevrouw de minister. Weet u wat ministra betekent ? ? ? MINISTRA betekent … DIENAAR !!!. DUS NIET …. aanzetten tot sjoemelen met de eed van HIPPOCRATES ! ! ! In mijn opinie belijdt U meer de FINANCIAL eed van hypocrietopoliticus . w.a.

  2. Lees alle reacties
  3. stel een commissie aan, die de handel en wandel van dit beroepsgeheim aan de kaak kan stellen.Het bekende voorbeeld van de pgb-’s die geplunderd zijn voor ggz
   ben er mee eens, dat dit vaak (ookin de advokatuur) AANGEWEND WORDT OM VERVOLGING TE KUNNEN ONTLOPEN

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.