Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Seh Antoniushove sluit deuren

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, ouderenzorg en ggz.
De spoedeisende hulp van HMC Antoniushove verhuist 24 april naar het HMC Bronovo. HMC Antoniushove legt zich toe op oncologische zorg met radiotherapie.
HMC400.jpg
Foto: HMC

Bronovo, Westeinde en Antoniushove zijn in 2016 formeel gefuseerd tot Haaglanden Medisch Centrum  (HMC). De ziekenhuizen hebben afgesproken om de zorg te concentreren en te verdelen over de verschillende locaties. De acute zorg 24/7 wordt geconcentreerd in HMC Bronovo en HMC Westeinde.

Acute zorg weg uit Antoniushove
De seh van HMC Antoniushove in Leidschendam verhuist op 24 april naar HMC Bronovo. De seh op Bronono heeft speciale faciliteiten voor ouderen, onder andere met een heupfractuur, en voor mensen met sportletsels. Ook de huisartsenpost (HAP) zal binnenkort meeverhuizen naar het HMC Bronovo. Het HMC Westeinde is gespecialiseerd in traumazorg. HMC Antoniushove legt zich toe op oncologische zorg met radiotherapie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.