Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Sensire verweert zich tegen ‘stemmingmakerij’ door Jan Kramer

Een openbare discussie tussen vakbondsman Jan Kramer en zorgorganisatie Sensire loopt hoog op. In een brief die rouleert in de media beticht Kramer Sensire van het publiceren van een misleidende jaarrekening. Volgens Sensire maakt Kramer zich schuldig aan stemmingmakerij.
Sensire verweert zich tegen ‘stemmingmakerij’ door Jan Kramer
Premium

Inzet van de discussie is

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  5 REACTIES

  1. Jan K
   Jan K. is niet Jan Kramer, maar iemand met een andere achternaam (even voor de duidelijkheid). Maar meneer Jan Kramer, ga vooral door en laat u niet intimideren door de loze en trieste dreigementen van de directie van Sensire.
   En inhoudelijk: natuurlijk zal die Jaarrekening cijfermatig wel kloppen, met correcte accountantsverklaring, maar daar gaat het niet om ! Het gaat om de verklaringen waarom de kosten zo hard gestegen zijn, ondanks personeelsvermindering. Dus mevrouw Marieke Bokkinga (ManagerFinanciën en Control, imposant…), uw cijfertjes zullen juist zijn, maar uw directie dient goede verklaringen te geven voor gesignaleerde kostenexplosie.

  2. Lees alle reacties
  3. Bij Ruwaard, Slotervaart etc etc hebben ook steeds handtekeningen van accountants en Raden van bestuur en bestuurders onder financiele beleidsstukken gestaan.
   Als er verpleeg en verzorginghuizen zijn die het zo regelen met de onderzoeker dat ze een award aan de muur kunnen hangen, acht ik zo tot alles in staat, al was het alleen maar omdat ik dat aan den lijve heb ondervonden (AANGEKONDIGDE bezoeken ipv ONaangekondigde bezoeken, VOORAF bepalen met wie en wat besproken wordt e.d.)
   Je moet als eenling — Kramer — toch wel heel sterk in je schoenen staan als je die weg volgt; al bereikt Kramer maar dat er nog een keer goed gekeken wordt naar de cijfers, heeft hij zijn functie en taak al vervuld.

  4. Begon niet ook Willem Holleeder een proces toen zijn …goede, .. slechte …naam bedreigd werd in een film ? Interne accountants, externe accountants , advocaten ict-programma’s…… Ons zorggeld wordt , goed beter best besteedt. Gekker kunnen we het niet maken , wel duurder , en ook dat is ons eigen risico.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.