Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

St. Antonius Ziekenhuis en Sanquin Bloedvoorziening kiezen voor BT

Annelies Vermeulen
Telecomdienstverlener BT heeft twee contracten getekend in de Nederlandse zorgsector. Het St. Antonius ziekenhuis gaat datacentrumdiensten afnemen vanuit het datacentrum van BT in Nieuwegein en Stichting Sanquin Bloedvoorziening tekent voor managed Local Area Network-diensten (LAN).
St. Antonius Ziekenhuis en Sanquin Bloedvoorziening kiezen voor BT

Met de afname van datacentrumdiensten van BT, maximaliseert het St. Antonius ziekenhuis de beschikbaarheid van zijn diensten. De huidige infrastructuur van het St. Antonius ziekenhuis en BT’s datacentrum gaan samenwerken in een ‘twin-data centre’-concept.

Stichting Sanquin Bloedvoorziening

Stichting Sanquin Bloedvoorziening kiest voor volledig beheerde LAN-diensten voor het hoofdkantoor voor verbindingen tussen meer dan drieduizend apparaten, zoals pc’s, printers en microscopen. Managed LAN van BT stelt organisaties in staat het beheer van hun LAN- en IP-telefonie-infrastructuur uit te besteden aan één enkele dienstverlener. De dienst brengt alle communicatie samen in één enkele infrastructuur. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

St. Antonius Ziekenhuis stelt iPads voor patiënten beschikbaar

Neuroloog St. Antonius wil EPD delen

Antonius Ziekenhuis wint Computable prijs voor beste business case

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.