Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tergooi kiest nieuw administratiesysteem

Tergooi voert een nieuw administratiesysteem in voor zijn bedrijfsprocessen, waaronder financiële administratie, inkoop en logistiek. Het ziekenhuis kiest voor Enterprise Resource Planning (ERP) systeem AX4Health van Avanade.
Tergooi kiest nieuw administratiesysteem
Foto: ANP Roos Koole

Hans den Hollander, lid van de raad van bestuur van Tergooi, is ervan overtuigd dat Tergooi met dit nieuwe ERP-systeem een belangrijke stap zet in het verbeteren van de ondersteunende processen in het ziekenhuis:  ‘We kunnen geïntegreerd werken en zowel het management als gebruikers zullen hun voordeel doen met dit nieuwe systeem. Managers krijgen de beschikking over betere managementinformatie en de gebruikers hoeven minder handelingen te verrichten. Dit systeem vormt een solide basis om stappen te zetten naar een nieuw ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS) en het elektronisch patiëntendossier (EPD).’

Implementatie
AX4Health  is gebaseerd op het ERP-pakket van Microsoft, Dynamics AX waarmee de bedrijfsprocessen worden geïntegreerd in één systeem. De implementatie wordt naar verwachting begin 2014 afgerond.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.