Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Thuiszorg West-Brabant verliest rechtszaak om subsidiegeld

De Raad van State heeft in hoger beroep besloten dat Stichting Thuiszorg West-Brabant te laat was met het indienen van een subsidieaanvraag. De stichting loopt daardoor 400.000 euro mis. Dat meldt BN de Stem.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Thuiszorg West-Brabant verliest rechtszaak om subsidiegeld

De stichting stelt dat zij de dupe is geworden van misleiding door, of willekeur van het ministerie van VWS. De Raad van State stelt vast dat de verdeling van de subsidie niet oneerlijk was en voldeed aan de wettelijke staatssteunbepalingen.

Geld op

VWS stelde in 2010 subsidie beschikbaar om alfahulpen in dienst te nemen. Thuiszorginstellingen konden daar aanspraak op maken. Thuiszorg West- Brabant kreeg nul op het rekest omdat ze te laat was met de aanvraag en het geld al op was.

Oneerlijk

De verdeling is volgens Ruud Dijkers van Thuiszorg West-Brabant oneerlijk. Hij zegt dat slechts vijftien thuiszorgorganisaties

1
31

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

1 REACTIE

  1. Beste Ruud Dijkers. Een overheid die haar burgers jarenlang laat uitbenen door woekerpolisverzekeraarsgieren mag je toch nooit van eerlijkheid betichten, laat staan die juridisch daartoe te dwingen , temeer daar deze geldverslaafde voortdurend maandelijks betalings- en andere spelregels geniepig ( zie de plots maandelijkse oppassubsidietoeslagregeling ) ten eigen bate verandert . Een aal in snot biedt wel en meer houvast . Q.e.d. De wereld gaat aan vlijt ten onder, maar dit Regeltjesland aan dit politiek ontregelde passantenkabinet !!.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.