Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Tjallinga Hiem benoemt nieuwe toezichthouders

Redactie Zorgvisie
Klaas Schuurman en Wiebe Knobbe zijn benoemd tot toezichthouders bij het Friese orthopedagogisch expertise- en behandelcentrum Tjallinga Hiem.
Tjallinga Hiem benoemt nieuwe toezichthouders

Klaas Schuurman volgt per 1 april tevens Sytze Faber op als voorzitter van de raad van toezicht. Oud-Tweede Kamerlid en burgemeester Faber was sinds 2002 voorzitter van de raad van toezicht van Tjallinga Hiem.

Schuurman is momenteel voorzitter van de raad van toezicht bij zorginstelling Maeykehiem. Daarvoor was hij onder andere algemeen directeur en bestuurder van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Knobbe is werkzaam als senior manager human resource voor de regio Noord Oost Nederland van een nationale bankinstelling. (Zorgvisie – Jolande den Hollander)

Lees ook:

Wie is wie in de zorg

2 REACTIES

  1. Klaas schuurman heeft tijdens zijn periode bij het Antoniusziekenhuis achterovergezeten en met verbazing aangezien hoe goed het daar liep. Hetzelfde zal nu weer bij Tjallingahiem gebeuren, niemand heeft last van hem, maar het wordt er ook niet beter op bij Tjallingahiem.

  2. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.