Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Toch definitief einde thuishulp Sensire

Thuiszorgorganisatie Sensire zet het voorgenomen ontslag van 1100 medewerkers door, ondanks alle protesten en het gesprek met staatssecretaris Martin van Rijn (Volksgezondheid) afgelopen maandag. Onderzoek naar alternatieven leverde volgens Sensire geen juridisch haalbare oplossing op, zo liet de directie woensdag weten.
Toch definitief einde thuishulp Sensire

 

 

Een ontslagvergunning is door het UWV al verleend. ,,De gemeenten kunnen ons geen garanties geven over het tarief en het volume. Ook kunnen gemeenten Sensire geen meerjarenperspectief bieden”, zo valt op de website van de Achterhoekse organisatie te lezen. (ANP)

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Sensire heeft van twee walletjes gesnoept door enerzijds thuiszorgers te ontslaan en anderzijds toch met thuiszorg door te willen gaan. Dat is juridisch niet mogelijk en dus valt alles nu als een kaartenhuis in elkaar. In normaal nederlands wilde Sensire gewoon sjoemelen en eigen personeel via aparte BV-tjes aan het werk zetten voor minder loon. Sensire speelt een vuil spelletje over de ruggen van haar eigen personeel en cliënten. Schandalig!

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.