Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Tzorg akkoord met gemeente over hulp bij huishouden

Redacteur Zorg+Welzijn
Thuiszorgorganisatie Tzorg blijft ook in 2014 aanbieder van hulp bij het huishouden in de gemeente Overbetuwe. De gemeente maakt gebruik van de optie tot verlenging tot en met 31 december 2014.
Tzorg akkoord met gemeente over hulp bij huishouden
Foto: ANP Koen Suyk

Mark van den Berg, Directeur van Tzorg, zegt blij te zijn om de huishoudelijke zorg in Overbetuwe te kunnen continueren: ‘Tzorg helpt cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving.’ In de Achterhoek kondigde thuiszorgorganisatie Sensire vorige week aan 800 vaste medewerkers en 300 tijdelijke thuishulpen te willen ontslaan uit onzekerheid over nieuwe contracten met zeven gemeenten.

Gemeenten

Tzorg is een landelijke leverancier van hulp bij het huishouden met contracten in 260 gemeenten. Het thuiszorgbedrijf is sinds 2009 dienstverlener in Overbetuwe.

1 REACTIE

  1. De pgb gaat nog meer de spui gaten uit lopen omdat er flink gebouwd wordt.
    En er mensen in komen die er niet thuis horen.
    Met goeie aansturing van een maatschappelijk werker kunnen vele thuis wonen.
    Ik ken mensen die een maand geleden er niet voor in aanmerking kwam en nu na vier weken wel.Hij regelt zijn eigen huishouden
    De slager keurt zijn eigen vlees.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.