Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tzorg wint aanbesteding huishoudelijke hulp Zaanstreek

Thuiszorgorganisatie Tzorg blijft ook in 2014 aanbieder van hulp bij het huishouden in de regio Zaanstreek - Waterland. Het betreft de gemeenten Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend, Waterland, Zeevang, Oostzaan, Wormerland en Zaanstad. De nieuwe contractduur is één jaar en kan met tweemaal één jaar verlengd worden. Tzorg is sinds 2010 dienstverlener in de regio Zaanstreek – Waterland. Dit tot tevredenheid van de gemeenten en cliënten.
Tzorg wint aanbesteding huishoudelijke hulp Zaanstreek

Naast de cliënten die Tzorg al voorzag van hulp bij het huishouden in deze regio, zijn de afgelopen maanden ook de cliënten van Cordaan, Omring Thuisservice en Diakonie overgestapt naar Tzorg. De 170 hulpen die bij deze organisaties in dienst waren zijn probleemloos overgestapt naar Tzorg, samen met hun in totaal 750 cliënten. Alle cliënten hebben tot tevredenheid hun vaste hulp kunnen behouden.

Mark van den Berg

Tzorg neemt cliënten de zorg voor huishoudelijke werkzaamheden uit handen, zoals het schoonmaken van de woning, wassen, strijken en bedden opmaken. Mark van den Berg, directeur van Tzorg: ‘We zijn blij deze diensten te kunnen continueren en uitbreiden. Tzorg helpt cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving. We blijven er voor zorgen dat alle cliënten de zorg krijgen die ze verdienen.’

Tzorg is een landelijke leverancier van hulp bij het huishouden met contracten in 280 gemeenten.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.