Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Van Rijn weerlegt kritiek op intensiveringsgeld

Redacteur Zorg+Welzijn
De hype over de verkeerde besteding van het intensiveringsgeld voor extra personeel in de ouderenzorg wordt door staatssecretaris Van Rijn tegengesproken. In beantwoording van vragen van Kamerlid Agema laat Van Rijn weten dat er ‘Thans géén sprake is van onterechte aanwending van middelen.’
Van Rijn weerlegt kritiek op intensiveringsgeld
Foto: ANP
Premium

De staatssecretaris heeft Zorgverzekeraars Nederland

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  4 REACTIES

  1. Geachte lezer,
   Als U kijkt naar de jaarrekeningen van de zorginstellingen dan ziet U wellicht dat veel instellingen in de financiele gevarenzone zitten.
   Daarnaast is het van belang om te kijken naar het personeelsverloop.
   Zoals een teamleider eens mij vertelde het gaat om een goede productie: Meer doen met Minder!
   Deze opmerking is veelzeggend.
   Mw.Agema heeft daarom de juiste vragen gesteld.

  2. Lees alle reacties
  3. van Rijn (en Schippers) moeten niet zo opzichtig demonstreren dat ze nooit in een verpleeg of zorginstelling komen; want dan hadden ze geweten dat die 800 miljoen VOOR MEER HANDEN AAN HET BED waarschijnlijk massaal naar salarisverhogingen zijn gegaan van de bestuurders en raden van bestuur van die instellingen; sterker nog als deze twee zeer slecht functionerende politici zich wat beter orienteerden over de verpleeg en zorginstellingen, dan weten ze dat er inmiddels zelfs een dramatische trend bezig is om het verpleeg en zorgpersoneel nog sterker te beperken.
   Met zoveel doodzonden op mijn nek zou ik niet onder de mensen durven te komen.
   Maar het zijn juist die twee figuren die het pas geloven als het bij Pauw en Witteman wordt verteld en dat is helaas achteraf.
   Als het kwaad is geschied dan worden die twee pas actief. Het type GROTE LEIDER kenmerkt zich door preventieve maatregelen om slechte zaken TE VOORKOMEN (de burger noemt dat voortdurend nadenken over zaken waar je de verantwoording over hebt)
   Wat een verschrikkelijke politici.

  4. Zorgkantoren hebben hoegenaamd nauwelijks weet van hoe zorggeld besteed wordt , blijkens de verslavingskliniek van de Volkskrant , terwijl de onbetrouwbaarheid van de Zorgverzekeraarsgieren de laatste tijd steeds duidelijker wordt , verwijzend naar een eerder artikel in Zorgvisie , waardoor ook het antwoord van Van Rijn net zo betrouwbaar overkomt , als de graaiende r-overheid in de spaarkassen van zuinige senioren .

  5. Zorgkantoren hebben hoegenaamd nauwelijks weet van hoe zorggeld besteed wordt , blijkens de verslavingskliniek van de Volkskrant , terwijl de onbetrouwbaarheid van de Zorgverzekeraarsgieren de laatste tijd steeds duidelijker wordt , verwijzend naar een eerder artikel in Zorgvisie , waardoor ook het antwoord van Van Rijn net zo betrouwbaar overkomt , als de graaiende r-overheid in de spaarkassen van zuinige senioren .

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.