Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

VCD Healthcare presenteert ERP-software voor de zorg

Mario Gibbels
VCD Healthcare heeft een ERP-concept ontwikkeld dat de complexe inkoop en logistieke en financiële processen ondersteunt van zorginstellingen. De naam is Vidaví
VCD Healthcare presenteert ERP-software voor de zorg

VCD gaat met Vidaví onder meer de concurrentie aan met CareCtrl van Pink

“Het totaalconcept heeft de aansprekende naam Vidaví gekregen, dat staat voor Visie, Daadkracht en Vitaliteit”, aldus Jack Bakker, directeur van VCD Healthcare.

Microsoft Dynamics

De basis van het Vidaví-concept wordt gevormd door het Microsoft Dynamics platform, aldus VCD Het afgelopen jaar zijn de belangrijkste elementen van het Vidaví-concept gemigreerd naar de nieuwste technologie van Microsoft Dynamics. De bestaande klanten zijn, volgens het bedrijf, heel nauw betrokken geweest bij de productontwikkeling.

De elementen

Vidaví bestaat uit de elementen inkoop/logistiek/financieel en beschikt over een eigen webportaal voor aanvragen en decentrale budgethouders. VCD Healthcare breidt Vidaví in de loop van dit jaar uit met de elementen HRM/Payroll en CRM. Ook kijkt het bedrijf of het onderdeel Facilitair toegevoegd zou kunnen en/of moeten worden.

Maasziekenhuis Pantein heeft inmiddels een order voor Vidaví geplaatst.

VCD

VCD richt zich op het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van software oplossingen ter ondersteuning van de complexe financiële, inkoop, logistieke en medicatie processen voor zorginstellingen in de breedste zin. Daarnaast verzorgt het bedrijf ook bedrijfsprocessen als de facturatie en inning van DBC’s voor zorginstellingen. VCD Healthcare is onderdeel van de VCD IT Groep.

Bron: VCD

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.