Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

VieCuri lanceert e-learning en gaat modules ontwikkelen

Mario Gibbels
VieCuri heeft in samenwerking met Atrivision een digitaal leerportaal geïmplementeerd. De VieCuri Academie is beschikbaar voor alle 2.600 medewerkers van de Ziekenhuizen in Venlo en Venray.

De e-learning is eerste instantie bedoeld voor de verpleegkundigen die continue bij- en nascholing nodig hebben. “Met de nieuwe leeroplossing kunnen medewerkers zicht houden op hun voortgang, digitaal inschrijven voor (klassikale) opleidingen en flexibel online training volgen in eigen tijd en tempo”, zo meldt Atrivision. “Het leerportaal voorziet managers van actuele voortgangsinformatie met betrekking tot voortgang van de ontwikkeling van medewerkers.”

Modules

Atrivision en VieCuri gaan samenwerken om dit jaar een groot aantal e-learning modules voor de zorg te ontwikkelen. “Deze modules, met praktijksimulaties en achtergrondkennis, zullen ook aan andere zorginstellingen aangeboden worden.”, stelt Atrivision.

Auteurs

VieCuri komt ook met een auteursomgeving. Hiermee kunnen experts uit het ziekenhuis hun kennis vertalen naar e-learning en deze uitwisselen binnen de organisatie. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.