Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

VitalHealth en VisionWeb lanceren epd voor oogheelkunde

Mark van Dorresteijn
VitalHealth en VisionWeb hebben deze week een nieuw cloud-based epd voor oogheelkundige praktijken gelanceerd onder de naam: Uprise. Uprise richt zich op de ondersteuning van oogartsen, optometristen en opticiens.
VitalHealth en VisionWeb lanceren epd voor oogheelkunde

Uprise omvat functionaliteiten voor praktijkmanagement en klinische besluitvorming, verwerking van declaraties en het online bestellen van oogheelkundige producten.

Nieuwe epd

Het nieuwe epd is zo ontworpen dat het zowel op een PC en laptop gebruikt kan worden als op tablets zoals een iPad. Het is voorzien van intuïtieve schermen waar je gemakkelijk doorheen gaat en specifieke gegevens kunt invoeren. Dit maakt het hele proces van het invoeren van patiëntgegevens in het medisch dossier tot en met het bestellen van contactlenzen gemakkelijker. ‘We beseften dat als je de verschillende workflows en protocollen voor oogheelkunde wil ondersteunen je een epd nodig hebt dat wordt gebouwd op flexibele technologie. Het epd van VitalHealth heeft zich bewezen als het ideale platform voor de realisatie van dit soort specialistische toepassingen terwijl het gelijktijdig ondersteuning biedt voor de belangrijke standaarden en integraties’, aldus Ken Engelhart, President en CEO van VisionWeb.

VitalHealth EHR

De partijen hebben Uprise gezamenlijk ontwikkeld op basis van het VitalHealth EHR als platform. Het VitalHealth EHR is ontworpen in samenwerking met Mayo Clinic en gecertificeerd voor Meaningful Use, een verplichte certificering binnen Amerika voor een epd.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.