Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Vitalis stelt cliëntstop in voor VGZ-verzekerden

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Vitalis, een lokale zorgaanbieder van wijkverpleging in Eindhoven, stelt een cliëntenstop in voor verzekerden van VGZ, omdat de zorgverzekeraar niet wil betalen voor zorg die boven het zorgplafond gaat. ‘Door de zorgplafonds is er geen keuzevrijheid.’
wijkverpleging_SpringerFachmedien450.jpg
Foto: Springer Fachmedien
Premium

Vitalis heeft in 2015 meer

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Indien sprake is van een combinatie van wonen en zorg, in hoeverre zijn de cliënten dan eigenlijk niet Wlz indiceerbaar of gaat het zuiver om mensen met somatische problematiek? Speelt hier ook niet de er een eigen bijdrage aan het CAK betaald moet worden in de Wlz en niet in de Zvw? En, zoals eerder aangegeven, speelt hier niet dat het aantal uren zorg dat geleverd kan worden in de Zvw hoger is, dan in de Wlz? Want er is toch eigenlijk sprake van groepswonen? Toch maar een omslagpunt inbouwen?
   Dorien Kloosterman

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.