Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Vivent en Pantein mogen fuseren

De voorgenomen concentratie van Huishoudelijke Hulp Pantein en Vivent Hulp bij het Huishouden kan doorgaan zonder vergunning van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa). De raad van bestuur van de NMa heeft dit onlangs besloten.
Vivent en Pantein mogen fuseren

Vivent en Pantein zijn van plan om de handen ineen te slaan wat betreft de organisatie van de Hulp bij het Huishouden. Dit betekent dat alle activiteiten en medewerkers van Hulp bij het Huishouden van beide zorgorganisaties in één bedrijf worden ondergebracht. Zo willen zij voor de lange termijn de continuïteit van de Hulp bij het Huishouden en het goede kwaliteitsniveau borgen in de toekomst.

Klanten

Vivent levert nu de Hulp bij het Huishouden in de regio ’s-Hertogenbosch en omstreken en Pantein onder andere in het land van Cuijk, Maasland en Uden/Veghel. In beide regio’s blijft de nieuwe BV werken onder de bestaande naam. Dat betekent volgens de partijen dat klanten niets merken van de organisatorische verandering. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Samenwerking Vivent en Pantein in kraamzorg

Inge Fleischeuer nieuwe bestuurder van Vivent

Nieuwe commissarissen Pantein

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.