Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

‘VWS werkt achter de schermen aan zorgakkoord’

Minister Schippers en staatssecretaris Van Rijn van VWS werken achter de schermen aan een akkoord over de zorg. Dat meldt de NOS. Aan het overleg zouden werkgevers, vakbonden en het kabinet deelnemen.
‘VWS werkt achter de schermen aan zorgakkoord’
Foto: ANP Evert-Jan Daniels

Op tafel liggen volgens de NOS vooral maatregelen voor de arbeidsmarkt in de ziekenhuiszorg en de ouderenzorg (zoals verpleeghuizen en de thuiszorg). Het gaat dan om werkgelegenheid, salarissen en scholing van werknemers. Veel details zijn er nog niet bekend, de onderhandelingen zijn in volle gang. (NOS)

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Er wordt aan een akkoord gewerkt in de Zorg niet ten behoeve van de patient, verpleegde ,maar……..van de arbeidsmarkt ? ? Het aanbod gaat dus de vraag regelen ? ? Dus er wordt bekeken hoe patiënten en hulpbehoevende verzorgden en verpleegden het best de arbeidsmarkt kunnen ondersteunen ? ? ? Dus nog even en patiënten en hulpbehoeftigen dienen binnenkort aan het zorgaanbod te voldoen of daarin te passen ? ?

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.