Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Week 3: Op naar het EPD

Mark van Dorresteijn
De redactie van Zorgvisie heeft toegang gekregen tot de computer van controller Guus Roodt van Medisch Centrum Centrum (MCC). U leest mee hoe hij communiceert met de belangrijkste stakeholders van het ziekenhuis.
Week 3: Op naar het EPD


18-01-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: josefien.dzjoegasjvili@nza.nl

Beste Josefien

Dank voor je reactie op mijn mail van vorige week. Jammer dat je geen antwoord kan geven op mijn vraag naar de definitie van de binnenzijde van het bovenbeen bij liposuctie. Ik begrijp van je dat ik hiervoor naar DBC Onderhoud moet.

Ik zal meteen even vragen hoe het met DOT gaat. Vanmorgen hoorde ik het gerucht dat een van de pilotziekenhuizen het project heeft stilgelegd omdat de regels nog volstrekt onwerkbaar zijn. Daar gaat Klink met zijn marktwerkingbrief!

Groeten,

Guus Roodt RC

Controller Medisch Centrum Centrum


19-01-2010

Van: eugene.dewit@mccentrum.nl

Aan: personeel@mccentrum.nl

Beste collegae, beste vrienden!

Velen van jullie hebben de Raad van Bestuur bedankt voor de geweldige attentie uit het kerstpakket dat iedereen heeft mogen ontvangen. De geurkaarsen en kandelaars waren een schot in de roos, en de VVV-bonnen een welkom steuntje rond de jaarwisseling.

Helaas is er bij de verspreiding iets fout gegaan, gelukkig hebben jullie daar meteen melding van gemaakt. Graag verzoek ik degenen die twee of drie kerstpakketten hebben ontvangen om de fout te corrigeren. Bij de goederenhal kunnen ten onrechte afgeleverde pakketten worden geretourneerd. Ik wijs er overigens op dat de afdeling logistiek een overzicht heeft van de medewerkers waar abusievelijk teveel pakketten zijn afgeleverd.

Ik dank jullie allen hartelijk voor de betrokkenheid bij Medisch Centrum Centrum!

Eugene de Wit

Lid Raad van Bestuur


19-01-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: annet.roodt@hetnet.nl

Darling,

Heb jij de dozen van de kerstpakketten nog? Ik heb ze weer hier nodig.

Dank,

Guus


19-01-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: adriane.berken@mccentrum.nl

Adriane,

Kan jij even twee VVV-bonnen van 50 euro voor mij halen?

Dank,

Guus


20-10-2010

Van: guus.roodt@mccentrum.nl

Aan: mt@mccentrum.nl

Beste collegae,

Graag wil ik weten wie van jullie betrokken wil zijn bij de selectie van het nieuwe EPD voor Medisch Centrum Centrum. Er zal een vergelijking gemaakt worden tussen Alert, Chipsoft, Soarian en Epic.

Onze ambitie is helder: een vijfde generatie EPD waar staf en verpleging geruisloos op kunnen overstappen. Omdat een geleidelijke invoering tot een moeilijk beheersbare situatie leidt, streven we naar een ‘big bang’ die gepland staat op 1 januari 2011. Het EPD zal ingevoerd worden nadat alle zorgprocessen in zorgpaden beschreven zijn.

Het EPD dient te leiden tot een hogere efficiency waardoor de productiviteit van onze staf aanzienlijk toeneemt en er bespaard kan worden op medisch secretariaten. De invoering zal daardoor budgetneutraal plaatsvinden.

Groeten,

Guus


Lees ook:

Dossier mccentrum.nl

1 REACTIE

  1. Een Gartner vijfde generatie EPD volgens het model van de analist Thomas Handler? Een mooi streven, maar deze bestaat helaas nog niet.
    Kijk dus heel goed uit met eventuele EPD generatie claims van EPD leveranciers en vraag altijd na wanneer de Gartner evaluatie precies heeft plaatsgevonden. Als deze evaluatie niet heeft plaatsgevonden dan kunt u de claim nemen met een korreltje zout.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.