Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Westfriesgasthuis goes Hilton’

Alle verpleegafdelingen van het Westfriesgasthuis in Hoorn krijgen woensdag 31 januari roomservice die beter bij een viersterrenhotel dan bij een ziekenhuis past.

Alle patiënten krijgen ‘s ochtends een luxe ontbijt en een krant. ’s Middags wordt een speciaal menu voor hen klaargemaakt door Roberto Payer, directeur van het Hilton Hotel in Amsterdam, en Frédéric Filliodeau, executive chef van het Hilton Hotel in Amsterdam, in samenwerking met medewerkers van de eigen keuken van het ziekenhuis.

Golfkarretjes

De speciale ‘Hilton-dag’ moet onderstrepen dat de afgelopen jaren dienst- en serviceverlening in het Westfriesgasthuis steeds meer hotel gericht zijn geworden. De ‘Hilton-dag’ valt tevens samen met de laatste werkdag van Louis Timmer, voorzitter Raad van Bestuur van het Westfriesgasthuis. Timmer is in 2001 genomineerd voor ‘Zorgmanager van het Jaar 2001’ .

“Patiënten moeten zich gastvrij voelen in ons ziekenhuis en het verblijf moet zo comfortabel en aangenaam mogelijk zijn. Continu blijven we streven om dit in combinatie met de beste zorg voor iedereen mogelijk te maken.” Enkele voorbeelden van de verhoogde service en klantgerichtheid zijn de gratis tv’s bij alle bedden, iedereen kan mobiel bellen in het ziekenhuis op enkele plekken na en er rijden speciale golfkarretjes voor patiënten die moeilijk ter been zijn tussen het ziekenhuis, de parkeergarage, de centrale hal en de poli’s”, aldus Timmer. (WvdE)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.