Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zeeuwse zorgorganisaties over op ECD van PinkRoccade

De ruim 3.000 medewerkers van de Zeeuwse zorgcentra SVRZ en SOKA werken sinds 28 december met mijnCaress, het elektronisch cliëntdossier van ICT-dienstverlener PinkRoccade Healthcare. Cliënten en hun verwanten krijgen in de toekomst ook inzicht in het dossier via mijnCaress.
rolstoelwerk400.jpg

 De afgelopen maanden hebben medewerkers van de drie betrokken partijen hard gewerkt aan de implementatie van mijnCaress. SVRZ en SOKA hebben op 28 december 2015 de definitieve overstap naar mijnCaress gemaakt. Angela Bras, Stafdirecteur Zorg & Welzijn SVRZ: ‘Als voorzitter van de stuurgroep ben ik trots op de goede samenwerking tussen SVRZ, SOKA en PinkRoccade Healthcare. We zijn er ruimschoots in geslaagd om de implementatie volgens planning en budget af te ronden. mijnCaress is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en ondersteunt al onze processen. Nu het systeem in gebruik is bij onze medewerkers, bereiden we ons voor op een brede uitrol van het Cliëntportaal. Dit is belangrijk om de verbinding en betrokkenheid van cliënt en zijn of haar netwerk te faciliteren.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.