Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zoetermeer overlegt met thuiszorg

De gemeente Zoetermeer gaat met zorgaanbieders CCC Zorg, Meavita, Take Good Care en Thuiszorg Groot Rijnland overleggen of ze bij meer Zoetermeerders thuiszorg kunnen leveren. De reden is volgens het stadsbestuur dat zorgaanbieder Vierstroomzorgring de vraag niet aankan.

Een gemeentewoordvoerder verklaart in het Algemeen Dagblad Rotterdam dat “de Vierstroomzorgring bij de gemeente heeft aangekondigd dat zij tijdelijk een selectieve instroom van nieuwe klanten gaat invoeren. De meest urgente klanten worden geholpen.”

Volgens woordvoerder Marnix de Romph van Vierstroomzorgring is het probleem dat vooral de vraag naar categorie een (alleen schoonmaken) sterk is gestegen. “En wij zijn gespecialiseerd in de categorieën twee en drie, waarbij er veel meer wordt gedaan in huis”, zegt Romph in het AD.

WMO-loket

De gemeente adviseert Zoetermeerders die niet tijdig kunnen worden geholpen door Vierstroomzorgring contact op te nemen met het WMO-loket. (Algemeen Dagblad)

Links

Vierstroomzorgring ontslaat 1000 huishoudhulpen

‘Ontslagen Vierstroom roepen om landelijke oplossing’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.