Zorgmanager van het Jaar: wie wordt het?

Anja Schouten, Maarten van Rixtel, Bert van der Hoek en Mariënne Verhoef. Deze genomineerden voor de titel Zorgmanager van het Jaar 2015 stellen zich voor. Wie neemt op 8 april 2015 de felbegeerde trofee in ontvangst?

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorgmanager van het Jaar: wie wordt het?

Anja Schouten, de vertaler en netwerker

Bedrijfskundig econoom Anja Schouten (Stichting Zorgbalans) vervulde na haar studie diverse managementfuncties bij Medisch Centrum Alkmaar. Zij was daarna onder andere hoofd bedrijfsvoering bij de (regionale) brandweer Alkmaar en Noord-Kennemerland en werkte als leidinggevende bij de gemeente Heiloo en als gemeentesecretaris bij de gemeente Schermer. In het komende nummer van Zorgvisie magazine zegt zij: ‘Ouderen maken deel uit van een gemeenschap. Ouderenzorg moet je daarom altijd samen met die gemeenschap organiseren: mantelzorgers, buurt, gemeente, welzijnsorganisaties, ziekenhuizen, huisartsen. Dit vereist dat je met verscheidene partijen verbintenissen aangaat en netwerken vormt. Ik ben een soort vertaler

1
58

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.