Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Zorgplan Van Rijn vereist lef van bestuurder

Mark van Dorresteijn
Staatssecretaris Martin van Rijn wil snel afrekenen met slechte verpleeghuizen. Zorgbestuurders die lef tonen en de kwaliteit willen verbeteren, krijgen ruim baan. Dat komt naar voren in de plan van aanpak kwaliteit verpleeghuizen.
Staatssecretaris Martin van Rijn (R) van Volksgezondheid in gesprek met meneer Knoester van de clientenraad van de Respect Zorggroep in het woonzorgcentrum Bosch en Duin.
Staatssecretaris Martin van Rijn (R) van Volksgezondheid in gesprek met meneer Knoester van de clientenraad van de Respect Zorggroep in het woonzorgcentrum Bosch en Duin. - Foto: ANP - Martijn Beekman
Premium

Het plan bestaat uit vijf

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Staatssecretaris Van Rijn maakt mooie sier door de kwaliteitseisen voor verpleeghuizen te actualiseren. Ik krijg het idee dat er verkiezingen in aantocht zijn. Het is natuurlijk verschrikkelijk wat er de laatste maanden is gebeurd. Heel veel gemotiveerde medewerkers in verzorgingshuizen – verpleeghuizen op straat gegooid. Laat deze staatssecr onderzoek in stellen Wie van de instellingen in NL heeft personeel ontslagen. Begin ermee en stuur deze bestuurders naar huis. Bruto salarissen van 100.000,- en meer wordt er betaald aan deze rommelaars. Bestuurders die geen meter vooruit kunnen denken.

  2. Lees alle reacties

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.