Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Jos de Blok is meest invloedrijke zorgbestuurder

Jos de Blok van Buurtzorg is door de gasten van het Eerstelijns Galadiner gekozen als meest invloedrijke zorgbestuurder.
Jos de Blok is meest invloedrijke zorgbestuurder

Jos de Blok is volgens de jury 'de man die zonder poespas de wijkverpleegkundige zorg in de eerste lijn in een nieuw jasje heeft gestoken en daarmee veel bestuurders van grote zorginstellingen heeft uitgedaagd om het klassieke thuiszorgconcept te vernieuwen'.

Meest innovatie organisatie

De jury maakte een top 25, waaruit de gasten van het Eerstelijns Galadiner in Slot Zeist de winnaar kozen. Maarten Klomp van De Ondernemende Huisarts eindige op de tweede plaats en Esther Talboom van Medisch Diagnostisch Centrum Saltro op de derde. De prijs voor de meest innovatieve organisatie in de eerstelijnszorg ging naar Overvecht Gezond en Menzis werd als meest eerstelijnsvriendelijke zorgverzekeraar gekozen. (Zorgvisie - Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Buurtzorg beste werkgever van Nederland
Buurtzorg exporteert concept naar Zweden
Buurtzorg Nederland groeit 3683 procent

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.