Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Albert Arp in toezicht van Domus Magnus

Albert Arp, CEO van het Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk, treedt per november toe tot de raad van commissarissen van woonzorgorganisatie Domus Magnus. Hij vult daarmee de vacature in die was ontstaan door de sterke groei van Domus Magnus.
Albert Arp in toezicht van Domus Magnus

Albert Arp is sinds 2012 directeur van het Ziekenhuis St. Jansdal in Harderwijk, een middelgroot ziekenhuis met ongeveer 1850 medewerkers. Dit ziekenhuis werd in 2014 uitgeroepen tot ‘het beste ziekenhuis over de laatste vijf jaar’ door Elsevier. Net als bij Domus Magnus zijn kwaliteit, betrokkenheid, persoonlijke zorg en aandacht belangrijke kernwaarden. Voor 2012 was Albert Arp bestuursvoorzitter bij Beweging 3.0.

Ondernemerschap

Albert Arp over zijn keuze om bij Domus Magnus toe te treden tot de raad van commissarissen: ‘Met name het ondernemerschap van Domus Magnus en de ambitie om excellent te zijn spreken mij aan.’

Erwin Miedema, directeur: ‘Wij zijn erg blij met de toetreding van Albert Arp tot de raad van commissarissen van Domus Magnus. Niet alleen vanwege zijn bestuurlijke kwaliteiten en zijn grote kennis van en netwerk in de zorgsector, maar ook omdat we een goede match zien met onze bedrijfscultuur: ambitieus, toonaangevend en daadkrachtig.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.