Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Banken achter fusie Orbis en Atrium

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
De ziekenhuizen Orbis en Atrium mogen van de banken fuseren. De banken hebben overeenstemming bereikt over de financiering en het verstrekken van een achtergestelde lening om het vermogen van de fusiecombinatie te versterken. Dat zeggen goed ingevoerde bronnen.
Banken achter fusie Orbis en Atrium
Foto: ANP
Premium

Een van de consequenties is

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Als ze maar zorgen dat de seh blijft in Sittard.Als wij naar Heerlen moeten zijn we voor 20 km per rit meer bezine kwijt, meer lucht vervuiling en patienten dood door te lange rit terwijl we op 7km een prachtig groot ziekenhuis hebben.Bovendien hebben ze ons seh brunssum op 5 km nog niet zolang geleden af ge pakt.De huisartsen praktijk in onze gemeente heeft zich 2 jaar geleden aangesloten bij de nachtcare inSittard en van oudsher is deze gemeente meer opSittard gericht.Nu heerlen de seh in brunssum heeft gesloten gaan vandaar ook al meer mensen naar Sittard.Mooi verdeelt ligt Sittard in het midden van onze mooie provincie en zou dit nieuwe ziekenhuis met zijn modernste inrichting naast Maastricht het grootste ziekenhuis moeten zijn.En niet uitgekleed worden.iedereen heeft recht op het beste van het beste, dus bezind eer ge begint en ga er vooral eerst kijken voordat u beslissingen neemt.bij voorbaat dank.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.