Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Bestuurder Novo stapt op

De raad van toezicht en bestuurder Jaap van der Pol hebben in onderling overleg besloten dat Van der Pol zijn werkzaamheden voor NOVO, Promens Care en Cosis per 1 september beëindigt. Wiecher Hadderingh blijft wel aan als voorzitter van de raad van bestuur.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Bestuurder Novo stapt op

Het aftreden van bestuurder Van der Pol wordt vandaag aangekondigd in een persverklaring van de raad van toezicht van de veelgeplaagde gehandicaptenzorginstelling. ‘De raad van toezicht heeft geconstateerd dat het draagvlak voor de bestuurder binnen en buiten de organisatie de afgelopen week zodanig is geworden, dat een continuering van zijn werkzaamheden een te grote claim legt op het veranderingsproces waar NOVO zich momenteel in bevindt.’

Vertrouwen opgezegd
De familieraad van NOVO zegde vorig week het vertrouwen op in de raad van bestuur van de instelling. De familieleden geloofden niet langer dat de zorg onder de huidige leiding veilig genoeg was.

3
34

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Jammer dat de raad van bestuur, raad van toezicht en het bestuur niet met veel smaad en publiekelijk zijn buiten gedonderd (zonder nabetalingen) nadat ze de daders van de moord op de 44-jarige zeer kwetsbare vrouw OOK NOG BELOONDE MET EEN PLUIM. Hoe gek kun je het bedenken.
    Als we daar zo zachtaardig mee om blijven gaan, als nu HELAAS EN HEEL JAMMERLIJK EN TRIEST is gebeurd, is het wachten op een volgende trieste zaak, zeker bij bestuurderen die vaak niet meer doen dan een veel en veel te hoog salaris incasseren.
    Advies: de rest ook afvoeren.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.