Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Brabantse wijkverpleging weigert contract Zilveren Kruis

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Brabantse zorgaanbieders van wijkverpleging botsen met zorgverzekeraars bij de zorginkoop 2017. Aanbieders weigeren een contract te ondertekenen met Zilveren Kruis omdat de tarieven niet kostendekkend zijn.
Contract_imago63838358h_SpringerFachmedienDE_450.jpg
Foto: Springer Fachmedien DE
Premium

Voor het derde opeenvolgende jaar

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Heel goed Brabant!!! ZilverenKruis doet wel aan winst uitkering aan aandeelouders. Met geld van onze premie en belastinggelden. Ze doen bij de voordeur( verkopen van de polis) heel aardig maar dan achter de deuren krijgen zorgverleners in de GGZ 84 % uitbetaald en een budget. Kortom er komt weer een hoop onnodig rekenwerkwerk bij om niet over budget te gaan. Zorgverleners meten dus uiteindelijk neen verkopen want budget is op. Dat vermelden ze bij de voordeur ff maar niet. Voeg hierbij het verhaal van fysiotherapeuten en van de wijkverpleging…….Ieder zinnig denkend mens begrijpt inmiddels wel dat marktwerking in de zorg je reinste slooppartij is geworden. Goed gedaan VVD bah

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.