Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Cam IT Solutions maakt Nieuwe Werken mogelijk in Isala klinieken

Mario Gibbels
Cam IT Solutions heeft een contract gesloten met de Isala klinieken voor de ontwikkeling, levering en implementatie van het Nieuwe Werken in het nieuwe ziekenhuisgebouw. Isala klinieken, met ongeveer zesduizend medewerkers en duizend bedden, verhuist in augustus 2013 naar het nieuwe gebouw aan de Dr. van Heesweg in Zwolle.
Cam IT Solutions maakt Nieuwe Werken mogelijk in Isala klinieken

Met het Nieuwe Werken hebben gebruikers altijd en overal de beschikking over de voor hen relevante gegevens en functionaliteiten. Met de realisatie van het nieuwe werkplekconcept besteedt Cam IT Solutions direct ook de nodige aandacht aan de huidige wet- en regelgeving. Hiermee garandeert de nieuwe infrastructuur de veiligheid en betrouwbaarheid van onder andere patiëntgegevens.

Onderhoudscontract

Het project loopt geheel 2012 en een aantal activiteiten zal in 2013 plaatsvinden. Het onderliggende onderhoudscontract is afgesloten voor de duur van vijf jaar. (Zorgvisie/ICT)

Lees ook:

Isala klinieken gaan over tot nieuwbouw

PHOBOS gaat SAP-beheer doen bij Isala klinieken

Polikliniek Cardiologie Isala kinieken neemt meldzuilen in gebruik

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.