Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Cees Buren toezichthouder DBC-Onderhoud

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Cees Buren (53) is op 17 april benoemd tot lid van de raad van toezicht van DBC-Onderhoud. Hij volgt Elisa Carter op die haar functie opgeeft wegens vertrek naar het buitenland.
Cees Buren toezichthouder DBC-Onderhoud

Buren is bestuurslid van het UMC St. Radboud in Nijmegen. Hij is daar verantwoordelijk voor de portefeuilles financiën en bedrijfsvoering. Hij is voorgedragen door de NFU. Elisa Carter is inmiddels werkzaam bij het Internationaal Monetair Fonds.

Nauw betrokken

Buren hoopt de kennis en kunde die hij bij ziekenhuizen heeft opgedaan te kunnen gebruiken in zijn nieuwe rol als toezichthouder: ‘DBC-Onderhoud heeft de vernieuwde DBC-systematiek ontwikkeld in nauwe samenwerking met zorgaanbieders en zorgverzekeraars. Ook de komende jaren blijft het van belang dat de veldpartijen nauw betrokken blijven bij de verdere ontwikkeling van het systeem. Daar wil ik me graag voor inzetten’.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.