Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

CIZ kiest Ordina als voorkeursleverancier

Mark van Dorresteijn
Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) heeft Ordina geselecteerd als één van de voorkeursleveranciers voor ict-dienstverlening. Het CIZ maakt deze keuze na een Europese aanbesteding.
CIZ kiest Ordina als voorkeursleverancier
Foto: Bestuur CIZ

De mantelovereenkomst heeft een duur van minimaal drie jaar en maximaal vier jaar. Als onderdeel van de overeenkomst kan het CIZ de specialisten van Ordina op het gebied van Business Intelligence, IT-architectuur en security inzetten op detacherings- of projectbasis. Met de overeenkomst breidt Ordina haar positie in de overheids- en zorgmarkt verder uit.

Dienstverlening CIZ

Het CIZ beoordeelt of mensen recht hebben op AWBZ-zorg. Ook beoordeelt het CIZ hoeveel AWBZ-zorg een burger nodig heeft en hoe lang hij of zij recht heeft op die zorg. De dienstverlening van het CIZ verandert wel. Zo zal de dienstverlening zich in de toekomst steeds meer toespitsen op de toetsingswerkzaamheden rondom AWBZ. Bovendien staat het CIZ voor de uitdaging om met krimpende budgetten de dienstverlening verder te verbeteren en daarmee bij te dragen aan een soepele overdracht van AWBZ-zorg naar gemeenten en zorgverzekeraars.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.