Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Conny Helder: ‘Een wederkerige samenleving, daar moet je in investeren’

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Redacteur Skipr, Zorgvisie en Qruxx
Conny Helder is ruim een halfjaar minister voor de langdurige zorg. Zorgvisie sprak met haar over haar beleidsplannen in deze kabinetsperiode.
Conny Helder Minister VWS
Foto: Paul Tolenaar
Premium

Beetje bij beetje raken de

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Nu van deze VVD minister hebben we niets te verwachten, totaal ongeschikt evenals voorganger.Vanmorgen nog huisarts gesproken die veel tijd kwijt is met leuren pat.om hulp ziekenhuis thuiszorg ,overbelaste mantelzorgers enz enz .Mensen met geld kunnen hulp inhuren, aantal ZZPers neemt toe .Vele verlaten het vak zijn het zat hard werken voor een schijntje niks vergrijzing gewoon uitbuiten vooral de verzorgenden , Van D66 hebben we niets te verwachten die heeft allen wat met hogeropgeleide en onderwijs, waar wij ook allemaal aan meebetalen ,evenals buitenlandse studenten
   Onze zieke en ouderen worden totaal in de steek gelaten

  2. Lees alle reacties
  3. Ik heb de minister aangeschrevenn via een antwoordformulier en ik heb begrepen dat deze minister het geweldig doet net als al haar voorgangers. Mijn schrijven ging over het dagelijks nodeloos lijden van duizenden mensen: ”de centraal staande” bewoners/clienten, mantelzorgers en (leerling) verpleegkundigen en verorgenden dat opgelost kan worden wanneer (leerling) verpleghkundign en verorgenden eindlijk ens hun broep op professionele wijze kunnenn uitoefenen wat hen al dcennia onmogelijk wordt gmaakt.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.